tiistai 16. elokuuta 2011

Blogger-ongelmia

Huomaa taas tästä mun postausrumbasta, että meillä ei taideta nukkua tänä yönä. Aiemminkin tyttö on kukkunut hereillä yö-kahteen saakka ja tää taitaa taas olla niitä päiviä. Pitäähän tää valvominen käyttää jotenkin hyödyksi ja hyvä tekosyyhän tää on bloggailulle ;) Myös kirpparitavaroiden hinnoittelu on tullut tutuksi yömyöhällä tytön tuijotellessa ympärilleen sitterissä. Isi taas on saanut nukkua rauhassa makkarissa kun me tytöt ollaan odoteltu nukkumattia. 

Oli mulla tälle postaukselle syykin, tarvitsen teidän muiden bloggerin käyttäjien apua! Onnistuin nimittäin jotenkin sekottamaan tän blogin asetuksia tai en tiedä mitä tapahtui, mutta en näe enää teitä lukijoita tossa sivupalkissa eikä postauksia julkaista facebookissa niinkuin aina aikaisemmin? Olen selannut kaikki mahdolliset asetukset läpi enkä löydä kohtaa, missä näitä kyseisiä juttuja voisi muuttaa?
 
Osaako kukaan bloggerin käyttäjä auttaa? Olisin kiitollinen avusta!6 kommenttia:

 1. Sain postausten julkaisun facebookissa toimimaan, mutta lukijalista on edelleen kateissa!

  VastaaPoista
 2. Joo, samaa on tehnyt mun blogi ja sitten useamman kerran en oo päässyt liittymään lukijaksi, kun toi lukijajuttu ei oo toiminut :/ kökkö homma

  VastaaPoista
 3. Svitis: Aijaa? No höh! Ei se ongelma sit tainnukkaan olla käyttäjässä :o

  VastaaPoista
 4. oot poistanu sen käytöstä...sun pitää mennä muokkaa sielt ulkoasusta sitä. Ei se mallin suunnittelu työkalu vaan se toinen yksinkertasempi eli sivuelementit. Sitten sun pitää painaa että lisää gadged ja etsiä sieltä vaihtoehdoista se joku lukijat elementti. Siinähän se : ))

  Samaisesta paikasta voi myös muokata tekstiä. Eli painat muokkaa siitä laatikosta johon tulee kirjoitus. Sieltä sitten valitset että näytä jakopainikkeet!!!

  Toivottavasti näistä oli hyötyä : )

  VastaaPoista
 5. Tätä ongelmaa, eli lukijalista kadonnut ihan itsekseen, on ollut viime kuukausien aikana tosi paljon. Itsellänikin se häipyy aina yht´äkkiä, on tunnin, pari, joskus päivän tai ylikin pois näkyvistä, ja sitten taas ilmestyy takasin! Ongelma esiintyy varmaan lähes kaikissa bloggerin blogeissa!

  Joten ei ole sinussa vika Jonna :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiva tietää! Myös facebookin päivitys on vissiin tällä hetkellä muillakin poissa käytöstä! :D

  VastaaPoista

Jätä kommentti :)